0
Evropske lige

PONOVO CRVENO-BELI: Vidić se vraća na mesto uspeha

Objavljeno: 23.12.14 u 22:57

Od svih mogućih kombinacije koje su se spominjale prethodnih dana u vezi sa novim klubom Nemanje Vidića najnovija koju prenose italijanski mediji čini se najrealnijom.

Naime, Italijani prenose pisanje moskovskog lista Izvestija koji donosi ekskluzivnu priču da će bivši srpski reprezentativac ponovo obući dres moskovskog Spartaka u kojem će odigrati drugi deo sezone kao pozajmljeni igrač. Očekuje se da paraf na dogovor bude stavljen tokom ove nedelje.

Ukoliko sve tri strane budu zadovoljne saradnjom Moskovljani će imati priliku da tokom letnjeg prelaznog roka otkupe Vidićev trogodišnji ugovor od Intera za četiri miliona evra.

Spartaku su potrebna pojačanja u svim linijama tima kako bi se uključio u trku za mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona pošto nakon prvog dela sezone zauzima šesto mesto na tabeli Premijer lige sa pet bodova manje u odnosu na drugoplasirani CSKA i čak 12 manje od vodećeg Zenita.

Vidić je za Spartak igrao od 2004. do 2006. godine, upisao je 39 nastupa i postigao četiri gola, a pravo iz Moskve je u januaru 2006. prešao u Mančester Junajted u kojem je proveo osam sezona.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter