0
Košarka

OTPORAN NA GODINE: ‘Vinesniti’ i dalje gaji federe u nogama, Rudi Gober na posteru (VIDEO)

Objavljeno: 23.12.14 u 08:54

Na spomen imena Vinsa Kartera svaki pravi ljutibtelj NBA lige kao iz topa će reći: „2000. godina, najbolji performans na takmičenju u atraktivnim zakucavanjima na Ol-staru“.

Razlog za tako nešto ne treba previše tražiti: Vins Karter jedan je od najboljih „kucača“ svih vremena. U ostalom, upravo ovaj košarkaš pre ravno 14 godina uspeo je da, igrajući za reprezentaciju SAD, preskoči čoveka visokog 212 centimetara i zakuca.

Doslovno preskoči.

Noćas, u porazu svog tima od Jute Džez, sa punih 37 godina, nije nikoga preskočio, ali je zakucao u lice igrača sa najvećim rasponom ruku u NBA ligi – Rudiju Goberu, centru Jute koji ove sezone radi upravo to – zakucava svojim rivalima u lice.

Neverovatni Karter, nije se libio da pokaže da i dalje ima goriva u rezervoaru, skočio je koliko ga noge nose, a onda – bum. Meč je završio sa 12 poena, njegov tim je poražen, ali ovaj potez ostaće upamćen i upisan u njegovom CV kada bude okačio patike o klin…

Uživajte u Karterovim novogodišnjim čarolijama…


hotsport.rs 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter