0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

GAŠIĆ: Važnost mečeva nas sputava da pokažemo šta znamo

Objavljeno: 23.12.14 u 22:37

Pomoćni trener košarkaša Partizana Velimir Gašić rekao je da su crno-beli izborili važnu pobedu u očekivano teškoj utakmici protiv Solnoka odigranoj u okviru 14. kola Jadranske lige.

– Očekivali ovakvu utakmicu, jer smo znali kako Solnok igra u poslednje vreme. Podigli su nivo igre, kako u Jadranskoj ligi, tako i Evrokupu, a mi smo bili opterećeni pošto je svaka utakmica važna zbog plasmana u plej-of. To kao da sputava ekipu, izjavio je Gašić posle meča, prenosi agencija Tanjug.

On smatra da je previše lopti završilo u protivničkim rukama.

– Umesto da ranije rešimo meč, izgubili smo mnogo lopti, ali i odigrali dobru odbranu. Solnok je veoma nezgodna ekipa, koja će mnogima zagorčati život. Za nas je ovo izuzetno važna pobeda, da pred nastavak drugog dela lige stvorimo timski duh i zajedništvo, naglasio je Gašić.

Prema njegovim rečima, Aleksandar Pavlović je obnovio povredu skočnog zgloba, a nešto više o ozbiljnosti povrede znaće se sutra.

Trener Solnoka Dragan Aleksić priznao je da su crno-beli izborili zasluženu pobedu.

– Partizan je odigrao momački. Probali smo da im pariramo, ekipa je dala 100 odsto mogućnosti. Nadam se da ćemo ovako igrati i na domaćem terenu, rekao je Aleksić.

Partizan u narednom kolu Jadranske lige gostuje u subotu ekipi Krke, a na klupu se vraća Duško Vujošević, kome je večeras istekla suspenzija od tri utakmice.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter