0
Evropske lige

ŽOZEOVA ISPOVEST: Murinjo sluša svoju surpugu, Baloteli ga ‘iskulirao’ zbog formule! (VIDEO)

Objavljeno: 22.12.14 u 14:02

Gostujući u jednoj engleskoj emisiji, Žoze Murinjo je otkrio zanimljivosti iz perioda kada je trenirao Marija Balotelija, kao i razlog zbog kojeg je odbio poziv FA da postane selektor Engleske.

Kada je 2012. godine odlazio iz Real Madrida, Murinjo je na stolu imao ponudu FA da preuzme selekciju Gordog Albiona, ali je odbio na savet svoje supruge.

– Moja žena je došla i zapitala me – ‘kad ti je sledeći meč’? Rekao bih joj da je tek za dva meseca, na šta je ona uzvratila ‘a šta ćeš ti onda da radiš naredna dva meseca? Zaboravi, nije to za tebe, možda za 20 godina’ – otkrio je Murinjo.

Portugalac je takođe ispričao kako je svojevremeno kao trener Intera imao problema sa nestašnim Balotelijem.

– Dogovorili smo se da dođe kod mene u kancelariju u subotu u 14 sati. Ja sam se pojavio, a on, naravno – nije. Kada sam ga upitao zbog čega nije došao, tada 18-godišnji Mario mi je mrtav hladan rekao ‘sastanak mogu da imam svakog dana, a trening formule 1 je samo jednom godišnje’ – rekao je Murinjo koji se uz osmeh priseća tog događaja.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter