0
Evropske lige

VELIKI IGRAČ, JOŠ VEĆI ČOVEK: Gest Mitrovića pogađa u srce (VIDEO)

Objavljeno: 22.12.14 u 11:45

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović, ekspresno radi na postajanju jednog od omiljenih fudbalera u Belgiji i to ne samo među navijačima Anderlehta.

Bivši igrač Partizana često se nalazio pod lupom javnosti, da li zbog svojih pogodaka, ili zbog čestih kritika, uglavnom zbog kilaže.

Međutim, ovaj momak je neposredno pre prvenstvenog susreta sa Ostendeom, „kupio“ srca ne samo navijača Anderlehta, već svih onih kojima srce kuca u grudima.

Naime, Mitrović je neposredno pre ovog susreta posetio Dom za nezbrinutu decu u Briselu i na taj način je oduševio mališane koji su uživali družeći se sa idolom.

Mališanima je obećao da će, kada bude naredni put zatresa mrežu, njima poslati poseban pozdrav u vidu prstima napravljenog znaka u obliku srca.

– Sledeće srce će da posveti nama. To je mnogo lepo i naša porodica će to pamtiti celog života – kazao je jedan od mališana.

Ono što je Mitrović obećao, ispunio je prvom prilikom. U pobedi nad Ostendeom 3:0 srpski reprezentativac je postigao drugi gol. Slavio je pokazujući srce posvećeno novim mladim drugarima.

Drugarima kojima je Mitrović ogromne životne muke, barem na jedan tren, učinio blažim. Malim gestom velikog čoveka…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter