1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TERZIĆ NEGIRA SVE PRIČE: Ni dinar od Zvezde nisam uzeo, klubu pozajmljujem svoje pare

Objavljeno: 22.12.14 u 09:10

Alfa i omega uprave Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, odlučno je naigrao sve priče o njegovom bahtom ponašanju i neracionalnom trošenju klupskog novca.

Kao što je poznato, Terzić se nedavno našao na meti anonimnog fudbalera crveno-belih koji je, putem tri saopštenja, otkrio da ovaj funkcioner tima s stadiona „Rajka Mitića“ nemilice troši klupski novac dok ostali zaposleni mesecima ne primaju plate.

Međutim, Terzić ne samo da negira da je iz klupske kase vadio novac koga nema, već naglašava da je šupljine pounjavao vlastitim sredstvima.

– Radim 12 sati dnevno. Odrekao sam se plate ovih šest meseci u korist omladinske škole, ne koristim klupskog vozača i automobil. Nikad nisam naplatio ni dinar na ime goriva, nisam ručao na teret Zvezde. Postoji i uredna evidencija koliko sam sopstvenog novca pozajmio Crvenoj zvezdi – kazao je Terzić, prenosi Žurnal.

Crvena zvezda nalazi se u egzistencijalnim problemima pošto se dug kluba popeo na rekordnih 51 miliona evra.

0
0

1 Komentara

  1. Lepo od g.Terzića što rupe popunjava svojim sredstvima,ali da se zapitamo gde zaradi te pare,dok je bio u bekstvu,ili …? Sad napravi posao finansiskoj,da ljudi ni krivi ni dužani moraju da istražuju poreklo novca.Koliko će Zvezdu koštati te pozajmice?Koliki procenat od prodaje igrača?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter