3
Evropske lige

FOTO:STARSPORT

RIKVERC: Marković odlazi na pozjamicu?

Objavljeno: 22.12.14 u 15:56

Lazar Marković je prethodnog leta stigao u liverpul iz Benfike za velikih 20 miliona funti, ali nije se proslavio u prvom delu sezone odnosno tek pred kraj godine je počeo da pruža partije kakve su se od samog starta očekivale od njega.

Nezadovoljstvo uprave i navijača slavnog engleskog kluba pokušaće da iskoristi bivši klub srpskog reprezentativca, lisabonska Benfika, koji razmišlja o pozajmici brzonogog fudbalera.

Trener „orlova“ Žorž Žesuš je u izjavi za portugalske medije najavio da će klub pokušati da vrati Markovića na „La Luš“ makar na šestomesečnu pozajmicu i da su već uspostavljeni kontakti sa upravom „crvenih“. Već u narednih nekoliko dana biće poznato da li se Marković vraća u Portugaliju ili će dobiti novu šansu u Premijer ligi.

Podsećamo da je menadžer Liverpula Brendan Rodžers pohvalno govorio o Markovićevim partijama u kup duelu protiv Bornmuta i ligaškom meču protiv Arsenala pa ukoliko se on bude pitao teško da će Lazar ponovo obući dres Benfike.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. Naravno da ide na pozajmicu kad nije ni kvalitet za premijer ligu nego zinulo dupe za pare momak nece moci da se sastavi naredne 2 godine koliko je jadno odigrao u prvenstvu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Trener i navijači su zadovoljni Markecom… Pišete nebuloze. Obiđite fan klub i odgledajte neku od skorijih utakmica, pre nego lupite glupost…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter