8
Domaći fudbal

PARTIZANOVA BOMBA: Povratak ljubimca Grobara u crno-beli dres!

Objavljeno: 22.12.14 u 08:35

Odlazeći predsednik Partizana Dragan Đurić nedavno je najavio da bi njegov poslednji potez trebalo da bude „dovođenje igrača koji je dobro poznat fudbalskoj javnosti“.

Prema pisanju lista Sport, reč je o Gabrijalu Kordovi Kleu. Naime, odlazak Petra Škuletića u francuski Lil, prema informacijama ovog lista, već je završena stvar.

Takođe, putem inostranstva najverovatnije će krenuti i Danko Lazović koji na stolu, kako se šuška, ima unosnu ponudu iz Dubajija.

Upravo zbog toga Đurić je najavio da će angažovati kvalitetnog igrača, pošto bi odlaskom navedene dvojice ekipa Partizana, osim Fofane, praktično, ostala bez pravog napadača.

Navodno, dogovor sa Kleom ne bi predstavljao veliki problem, pošto naturalizovani Srbin voli Beograd i navijače Partizana, a u Humskoj se oseća kao kod kuće.

Prepreku bi jedino mogao da napravi njegov klub Atletiko Paranense, ukoliko bude „zacepio“ visinu obeštećenja. Uz sve to, šef struke Partizana Marko Nikolić insistira na angažmanu ovog Brazilca sa srpskim putnim ispravama.

Kleo je više puta do sada poručivao da je spreman na povratak u Partizan i da je potrebno „da ga samo neko pozove“. Hoće li, ipak, do ovog transfera doći, preostaje nam da vidimo u danima koji su pred nama.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

8 Komentara

  1. Nadam se da ste shvatili zasto Fofana nije igrao, forsiranje Skuletica i Lazovica da bi se obojica prodali, a Fofana dobio sansu u drugoj polovini sezone, jer realno gledano, vecno povredjen Kojic ne moze da mu parira. Sve je to uprava isplanirala jos od pocetka sezone. Jos nesto, ne lupajte kako je Skuletic los igrac, Partizan takvog napadaca nije imao dugo niti ce. Jos na pripremnim utakmicama sam znao da je veliko pojacanje, pravi napadac. Slican Mandzukicu (naravno Mandzukic ima mnogo vise kvaliteta), ne krasi ga toliko tehnika koliko duel igra i sut, brzina tu i tamo, na pravom mestu u pravo vreme.

    0
    0
    Odgovori
  2. samo odlaskom onog skuletica smo jaci,jeste naj strelac u polusezoni ali mi je procenat iskoriscenosti sansi 13% sto ga svrstava u nikakve golgetere….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter