2
Domaći fudbal

ZVEZDA NE STAJE SA MITIĆEM: Beograd dobija ulicu Miljana Miljanića!

Objavljeno: 21.12.14 u 16:47

Na današnjo sednici Crvene zvezde zvanično je odlučeno da će se stadion zvati po legendarnom kapitenu kluba Rajku Mitiću, a na predlog Slaviše Kokeze novi Upravni odbor Crvene zvezde gradskim vlastima poslao predlog sa idejom da jedna ulica u Beogradu dobije ime Miljana Miljanića.

Ulica bi trebalo da se nalazi negde u blizini najvećeg stadiona u zemlji, a Zvezda želi da se i na taj način oduži legendarnom treneru. Miljanić je ne samo ikona Zvezde i verovatno najbolji trener crveno-belih ikada, već je možda i najbolji trener u istoriji našeg fudbala.

Sa Crvenom zvezdom je osvojio četiri titule i tri nacionalna Kupa. radio je još i u Valensiji i najtrofejnijem evropskom Real Madridu.

Aktuelno rukovodstvo će pokušati da se na neki način oduži Zvezdinim legendama. Počeli su od Mitića, prve Zvezdine zvezde, nastavljaju sa Miljanićem…

Kako Vam se dopada ova akcija? Imate li neke predloge koma i kako bi Zvezda mogla da se oduži?

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter