0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SKUPŠTINA FKCZ: Džajić počasni predsednik, tri nova sponzora, stadion ‘Rajka Mitića’

Objavljeno: 21.12.14 u 13:23

Na stadionu Crvene zvezde u toku je skupština kluba na kojoj je do sada doneseno nekoliko važnih odluka.

Prva je ta da je legenda kluba i treća Zvezdina zvezda Dragan Džajić imenovan za počasnog predsednika kluba, čime je ispunjen jedan od predloga Delija.

– Posle 52 godine u klubu, ovo je za mene izuzetno priznanje. Zahvaljujem se saigračima koji su dali predlog, posebno navijačima i svima koji su podržali ovaj predlog. Uvek sam za Zvezdu davao maksimum i ovo mi je jedno od najdražih priznanja. Ja ću sa ove pozicije nastojati da kao i do sada dostojno reprezentujem Zvezdu – rekao je Dragan Džajić delegatima skupštine.

Takođe, usvojen je i zajednički predlog Veterana Crvene zvezde i Delija da stadion promeni ime u „Rajko Mitić“. Crveno-beli su dobili i tri nova sponzora američku firmu Hjulit Pakard, MCI i Knez Petrol. Predsednik Nadzornog odbora Milan Šutić izneo je podatak da dug Crvene zvezde u ovom trenutku iznosi 52 miliona evr.

Na skupštini Crvene zvezde prisutno je 90 delegata od 146.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter