0
Lifestyle

LIFESTYLE: Ona je primer za promenu načina života

Objavljeno: 21.12.14 u 21:48

Mlada američka pop pevačica Demi Lovato, koja ovih dana izgleda i zrači bolje nego ikada, nedavno je na vrlo smeo način odgovorila jednom tviterašu koji ju je prozvao debeljucom.

Poznato je da društvene mreže omogućavaju lakši kontakt sa poznatim ličnostima i da daju sigurnost da će oni lakše primetiti naše poruke, te je tako jedan tviteraš došao na ideju da ovoj pevačici pošalje poruku sledeće sadržine: „Umukni debeljuco, nemoj da se zadaviš svojim mekdonaldom“.

Iako je Demi mogla da ne reaguje na ovaj tvit, ona je ipak ritvitovala ovu poruku uz komentar: „Ali …. Veliki Mek…“ uz nekoliko smajlića.

Iako ima samo  22 godine, ova pevačica prošla je kroz mnogo toga, kroz šta ne prođu i mnogo stariji od nje. Problemi sa bulimijom i samopovređivanjem doveli su do toga da Demi ode na rehabilitaciju, gde joj je 2011. godine dijagnostikovan bipolarni poremećaj. Reč je o poremećaju koji najviše utiče na emocije koje nisu u skladu sa realnom situacijom i ne predstavljaju očekivani odgovor na neku životnu situaciju.

Demi nakon treninga. FOTO: Instagram

Nakon rehabilitacije, Demi je totalno promenila svoj način života. Počela je zdravo da se hrani, trenira i prihvatila je svoje telo baš onakvo kakvo jeste. Pored toga, ona otvoreno priča o problemima sa kojima se nosila i kojima se nosi, jer se nada da će tako uticati na još neke osobe da zavole i prihvate sebe onakvi kakvi jesu.

U intervjuu za američki Fitness magazin, pevačica je istakla kako joj je vežbanje najzdravija navika i kako je ono najvažnije za njen oporavak. Kada ima koncerte, njeni enegični nastupi predstavljaju njen trening za taj dan, ali kada je na odmoru, obavezno vežba ujutru i uveče. Svoj problem sa ishranom rešila je tako što danas redovno dnevno ima četiri mala obroka i dve užine.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter