7
Evroliga

GDE ĆE MAKEDONAC: Mekejleb ponovo slobodan?

Objavljeno: 21.12.14 u 15:47

Američkom plejmekeru sa makedonskim pasošem Bou Mekejlebu istekao je jednomesečni ugovor sa Bajernom i sada je ponovo slobodan agent.

Ipak, tim iz Minhena ima pravo da do utorka odluči da li će zadržati bivšeg igrača Partizana u sastavu. Ipak, kako prenose nemački mediji Bajern je bliži odluci da oslobodi Mekejleba, jer je ispao iz Evrolige.

Makedonac je za minhenski tim odigrao pet utakmica u elitnom takmičenji i beležio je 9,8 poena i 3,6 asistencija po meču.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

7 Komentara

  1. Niku Srbin preporuka,sine idi se pljusni dodji sebi!!!Ko o cemu veselnici slinavi o instituciji,seti te se prosle sezone.Mi jesmo stvoreni od vojske,ali to za tazliku od kurdistanaca ne negiramo,za razliku od vas policajaca.Srpski klub osnovan posle rata za vreme komunista?Sta reci vama da mozete da shvatite?DOMINACIJA SE NASTAVLJA!!! PFC

    0
    0
    Odgovori
  2. Mikser,nemaju oni sta da izgube,oni ne znaju sta je titula zadnjih 20 god. Veruj da ovo cigancici koji ostavljaju komentare nemaju toliko godina koliko Partizan ima uzastopnih titula.

    0
    0
    Odgovori
  3. koje ste vi pajseri cigani,t.j limeni ili koji ste k…. vec!kakve vi komplekse imate pa to je cudo nevidjeno!ciganska posla,najprostije receno!20 godina nemate uspeh neki zapazeni a komoli trofej,to je sirok pojam za vas!trpace vas dule kao sto je i do sada a vas to najvise i boli,zato ga vi mrzite iz dna duse,zato sto vas je ugasio,zato sto predhodnih 20 godina niste nista uciniliu za srpsku kosarku.gledam bre vase komentare vec duze vreme i sad mi je puklo vise,morao sam nesto da napisem!vi ste bre jad i beda,partizan je mnogo dao srpskoj kosarci u odnosu na vas,vi ustvari nista niste ni dali,samo ste nas uspeh kaljali time sto ste iz srbije.vi ste instant klub koji ce poziveti dokle budete krali ovu zemlju,drugacije ne umete da prezivite,jer ste cigani i takva su vam posla,ciganska!imam jos mnogo toga da kazem ali nemam potrebe,vi ste nepismeni cigani!!!!!trpaj dule glupe cigane!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Srbine bolje promeni to ime mislice neko da su svi srbi tako glupi, i da se neboduju porazi Partizan bi bio na istom mestu glupane, razmisli malo pa nesto napisi, pa vama da nije Vucica i ostalih vi ne bi ni postojali a Partizan i dalje postoji i osvojice opet titulu a vi ce te cekati sledecu sezonu 😛

    0
    0
    Odgovori
  5. Nema vecih kopleksasa, od ovih grobara. Strasno je koliko ste jadni, od osnvanja JSD Partizan Tito vas sponzorisao, pa sve do pada Tadica sav novac za Sport u kom god sklopu Srbija bila isao je u Partizan. Sad kad vas niko vise ne financira, kad imate los rezultat, a niste brend kao Zvezda sto je u Evropi i Svetu sad nemate ni za refklektore za trening. Vratio bi se Vujosevic u Zvezdu da moze, kad bi ga neko primio, ali nece ga. Bio u CSKA propao oni ga odma sutnuli, nece ga bre nikooo. Koji bre Mekejleb, sta e on Zvezdi, nepotreban, imamo dovoljno pleja i 2. Zato i nedovic nije dosao. A za Partizan moze Mekejleb ionako ste propali bednici niko vam ne sipa hranu u usta, ne mozete vi kao Zvezda da imate Gazprom kao sponzora i G-Energy i da zivite malo od Sponzora a ne od bedne drzave koja ionako nema. Da se u kosarci ne dobija bod za poraz vi biste sad bili na predposlednjem mestu u ovoj jadnoj ABA ligi (koju Zvezda bojkotuje, a srusila rekord), i verovatno biste ispali i sledece godine igrali sa Crnokosom… hahaha ee bedo gledajte malo realnost, Macvan i pavlovic igraju za 30hiljada jer vole Partizan cim im Cibona ponudi 50hiljadi otici ce ko proterani…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter