0
AdmiralBet ABA Liga

GAŠIĆ: Trebalo bi da se povede računa kada nam se delegiraju sudije

Objavljeno: 21.12.14 u 22:20

Pomoćni trener Partizana Velimir Gašić, koji je i večeras menjao suspendovanog Duška Vujoševića, poznat je kao neko ko ne komentariše previše suđenje na utakmicama, ali se nakon poraza od Budućnosti u meču 13. kola ipak osvrnuo i na odluke arbitara koje su u najmanju ruku bile čudne.

– Ja nisam od onih koji komentarišu sudijske odluke, niti me je ikada zanimalo ko sudi, ali mislim da bi trebalo da se povede računa kada se delegiraju sudije za utakmice našeg kluba. Činjenica je da mi imamo jedno suđenje na domaćem, a sasvim drugo na gostujućem terenu. Ovo večeras nema dodirnih tačaka sa korektnošću.

Pre kritike prema rukovodstvu lige i sudijama Gašić je pričao i o dešavanjima na terenu.

– Nisamo zadovoljni kako smo izgledali tokom većeg dela meča. Ono što je dobro su agresivnost i čvrstina u trećoj i početkom četvrte četvrtine. međutim, bili smo opterećeni faulovima i nismo mogli da održimo taj nivo. Mnogo su nam večeras nedostajali Đorđe Gagić i Edo Murić, a ni Milutinov u poslednje vreme nije redovno trenirao. Pavlović je takođe imao problem sa povredom, ali je igrao večeras.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter