3
Evroliga

STRUČNJACI UVERENI: Zvezda favorit za Top 8!

Objavljeno: 20.12.14 u 20:30

Specijalizovani košarkaški portal „Eurohoops“ proglasio je Crvenu zvezdu za najprijatnije iznenađenje prve faze Evrolige uz ocenu da je beogradski klub jedan od favorita za prolaz u narednu fazu.

Tim sa Malog Kalemegdana je u Top 16 fazu prošao sa učinkom 6-4. Na taj način crveno-beli su postali prvi srpski klub koji je sa pozitivnim bilansom prošao u Top 16 fazu EL.

– Crvena zvezda je bez dileme najprijatnije iznenađenje prve faze. Imaju u svojim redovima MVP igrača Bobana MArjanovića, imaju jednog od najboljih Amerikanaca u liku Markusa Vilijamsa, a imaju i talentovane klince koji su nova imena u Evroligi – Mitrovića, Kalinića, Jovića i Dangubića. Igraju najbolju i najtvrđu odbranu u ovom takmičenju i bili su deo najbolje utakmice prvog dela sezone protiv Galatasaraja u IStanbulu. Crvena zvezda će po našem mišljenju biti veoma težak protivnik za svaki tim u Top16 fazi i oni su ozbiljni kandidati za prolaz u plejof – navode stručnjaci „Eurohoops-a“ stoji u opisu crveno-belih.

Zvezda je zeuzela drugo mesto u D grupi i u Top16 fazi će igrati u E grupi sa Real Madridom, Barselonom, Panatinaikosom, Makabijem, Žalgirisom, Albom i Galatasarajem.

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. ne znaš ništa.fmp je u aba ligi i el a onaj klub u ksl je radnički novi sad.to što vredjaš vujoševića je samo odraz tvojih frustracija jer je zvezdu ugasio a ima vremena ugasiće i ove mutante.pozdrav za stjepana supanca

    0
    0
    Odgovori
  2. Kakav si ti diletant.. i gledas na sport kao i svinjosevic nema vise da se krade pa sad vam fmp kriv i nije fmp u top 16 nego zvezda .. fmp je ona ekipa koja je prva u ksl i znate vec secate se njih iz kupa prosle godine.. glupanderi grobarski nijkad vise necete da budete prvi jer ste navikli da lopovisete i ne placate nista ee sad klinac malo

    0
    0
    Odgovori
  3. bruka je koliko fmp ima srece sa zrebom,al tek sada vam dolaze jace ekipe u EL,do sada ste igrali sa drugom kosarkaskom ligom i niste dobili nijednog velikana,sad cemo da vidimo od cega ste momci iz zeleznika…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter