0
Evropske lige

PREMIJER LIGA: Kolarov asistent, Siti lagano sa Palasom (VIDEO)

Objavljeno: 20.12.14 u 15:37

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su na svom stadionu ekipu Kristal Palasa rezultatom 3:0 (0:0) u prvom današnjem meču 17. kola Premijer lige.

Siti je do pobede došao golovima Davida Silve u 49. i 61. i Jaje Turea u 81. minutu. Ovom pobedom, Siti se izjednačio na tabeli sa Čelsijem sa 39 bodova, s tim što ‘plavci’ imaju meč manje, pošto u ponedeljak gostuju Stouku.

Domaći su od samog starta krenuli maksimalno ofanzivno iako na terenu nisu imali nijednog pravog napadača, pa je mesto najisturenijeg zauzeo Milner.

U prvih 45 minuta najbolju priliku imao je Zabaleta, ali se na pauzu otišlo bez golova.

U drugom, Siti je u potpunosti preuzeo inicijativu i došao do velike pobede. U 49. minutu Silva je šutirao sa desetak metara, a lopta je na putu do gola zakačila defanzivca gostiju i prevarila golmana Speronija.

U 61. minutu Aleksandar Kolarov je sjajnom asistencijom pronašao Silvu, a ovaj bez mnogo problema povisio na 2:0, da bi u 81. minutu Jaja Ture zakucao loptu od stative za konačnih 3:0.

hotsport.rs 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter