0
Evropske lige

MANĆINI: Vidić će se vratiti u tim kada to bude zaslužio

Objavljeno: 20.12.14 u 21:01

Nekadašnji kapiten Mančester Junajteda, Nemanja Vidić, već izvesno vreme nalazi se u novog nemilosti šefa struke Intera, Roberta Manćinija.

Trener milanskog tima, odmah po povratku na stadion „Đuzepe Meaca„, iz tima je eliminisao Nemanju Vidića iz startnih 11, i poslao ga da trenira sa onim igračima na koje ne računa.

Naravno, italijanski mediji ubrzo su počeli da spekulišu o povratku Vidića na Old traford, ali je sve izvesnije da od te priče neće biti ništa.

Šef struke Intera izjavio je da bi možda mogao da ponovo priključi srpskog internacionalca prvom timu, ukoliko Vidić podigne svoju formu i pokaže određeno zalaganje na treninzima:

– Vidić će se vratiti u tim kad zasluži i popravi formu. On je iskusan i kvalitetan igrač i uveren sam da može mnogo bolje da igra. Znam koliko može, od njega se mnogo očekuje i verujem da će pokazati to – rekao je Manćini.

Vidić sa Interom ima trogodišnji ugovor koji je potpisao letos, nakon osam sezona koliko je proveo u Junajtedu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter