0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GROBARI IZABRALI: Beko Fofana najbolji igrač Partizana!

Objavljeno: 20.12.14 u 14:18

Iako je do kraja glasanja za najboljeg igrača Partizana u 2014. godini ostalo još nekoliko sati, već sada je poznato da će to biti Ismail Beko Fofana!


Iako se cele jeseni sa Juga orilo ‘Beko Fofana u napad Partizana’ i iako mu Marko Nikolić gotovo nije ni dao šansu da pokaže šta zna u crno-belom dresu, navijači Partizana nagradili su harizmatičnog momka titulom najboljeg igrača u tekućoj godini u njihovom izboru.

‘Vojnik Partizana’ kako su ga prozvali navijači je svaku priliku na terenu koristio kako bi se upisao u listu strelaca, čime je kupio Grobare. Oni su mu uzvratili ovom laskavom titulom i dali mu čak 53 posto od ukupnog broja glasova na zvaničnom sajtu Partizana.

Fofana je u crno-belom dresu odigrao ukupno 40 utakmica i postigao 17 pogodaka. Nagrada će mu biti uručena na početku priprema za prolećni deo sezone, a pitanje je hoće li fudbaler iz Obale Slonovače biti i dalje fudbaler Partizana pošto je već iskazao nezadovoljstvo malom minutažom u Humskoj. Možda će ga ovo priznanje naterati da ostane, Grobari su rekli svoje.

hotsport.rs 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter