FOTO: STARSPORT
in , ,

GROBARI IZABRALI: Beko Fofana najbolji igrač Partizana!

Iako je do kraja glasanja za najboljeg igrača Partizana u 2014. godini ostalo još nekoliko sati, već sada je poznato da će to biti Ismail Beko Fofana!


Iako se cele jeseni sa Juga orilo ‘Beko Fofana u napad Partizana’ i iako mu Marko Nikolić gotovo nije ni dao šansu da pokaže šta zna u crno-belom dresu, navijači Partizana nagradili su harizmatičnog momka titulom najboljeg igrača u tekućoj godini u njihovom izboru.

‘Vojnik Partizana’ kako su ga prozvali navijači je svaku priliku na terenu koristio kako bi se upisao u listu strelaca, čime je kupio Grobare. Oni su mu uzvratili ovom laskavom titulom i dali mu čak 53 posto od ukupnog broja glasova na zvaničnom sajtu Partizana.

Fofana je u crno-belom dresu odigrao ukupno 40 utakmica i postigao 17 pogodaka. Nagrada će mu biti uručena na početku priprema za prolećni deo sezone, a pitanje je hoće li fudbaler iz Obale Slonovače biti i dalje fudbaler Partizana pošto je već iskazao nezadovoljstvo malom minutažom u Humskoj. Možda će ga ovo priznanje naterati da ostane, Grobari su rekli svoje.

hotsport.rs 

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

ALPSKO SKIJANJE (Ž): Von pobednica spusta u Val D’Izeru

EL: Burursis MVP 10. kola