0
Ostali sportovi

Foto: STARSPORT

F-4 KUPA SRBIJE: Nema kalkulacija, Partizan ide po trofej!

Objavljeno: 20.12.14 u 19:31

Partizan sutra od 18.00 časova igra protiv Vojvodine u prvom meču polufinala Kupa Srbije, u Bečeju. Tim Vladimira Vujasinovića je apsolutni favotit u toj utakmici, ali tu ulogu treba opravdati i u bazenu.

Crno-beli su odigrali dobro protiv dubrovačkog Juga u sredu, u meču drugog kola Lige šampiona.
– Očekujem da nastavimo u tom ritmu, u polufinalu sa Vojvodinom. Neće biti lako, sve ekipe dolaze u Bečej da osvoje trofej. Ako igramo na ovom nivou i kada možemo da pariramo Jugu, ne bi trebalo da imamo problema da sa ostalim ekipama igramo ravnopravno na Kupu – rekao je Vujasinović.

Crno- beli su igrali fenomenalno odbranu u orošlom meču.
– To će nam uliti samopouzdanje pred Kup. Sa ovakvom igrom možemo da igramo sa svima. Pozivam navijače da dođu u Bečej, tamo će nam tek trebati. Imamo šanse i idemo sa ciljem da osvojimo trofej – poručuje kapiten Dušan Mandić.

Protivnik u finalu biće Crvena zvezda ili Radnički, a timu sa Banjice svejedno je ko će biti rival.

– Nećemo nikog drugog da gledamo, samo našu igru – jasan je Manda.

Prošle sezone crno-beli su eliminisani u polufinalu od Radničkog, pretprošle u finalu od Zvezde. Trofej bi mnogo značio posle dve sušne godine.-

– Kup je bitan za za klub i za ekipu, da oseti kako je to igrati za trofej. Biće im to velika škola i tu nema nikakvih kalkulacija, pokušaćemo da se domognemo trofeja – zaključio je Vujasinović.

Predsednik kluba Aleksandar Šoštar poručio je da je Partizan favort na Fajanl-foru Kupa, a videćemo kako će se ekipa nositi sa ovim pritiskom. Ako je sudeći po onome što su prikazali u meču sa Jugom ali i u dosadašnjem delu sezone, momci su spremni…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter