0
Evropske lige

FOTO: sport.es

EL PISTOLERO: Ne zanima me koliko ću golova postići, zanima me samo uspeh Barse

Objavljeno: 20.12.14 u 20:22

Napadač Barselone, Luis Suarez, izjavio je da njegov prioritet nije kvalitetna individualna statistika, već da je fokusiran na uspeh katalonskog kluba.

Urugvajac je danas u meču sa Kordobom postigao svoj prvenac u Primeri, a Barselona je raznela rivala ubedljivim trijumfom od 5:0.

– Remi sa Hetafeom nas je iznervirao jer treba da se borimo za titulu. Postizanje golova je uvek bitno, ali uz podršku, znali smo da nas čeka sreća. Napadač sam i moram da postižem golove, ali ja pomažem timu da pobedi. Zbog toga nisam opsednut golovima. To da tim pobeđuje je najvažnije i to smo postigli. Do pobeda dolazite kada pravite čiste šanse. Sada moramo da preokrenemo situaciju – rekao je popularni El Pistolero.

Suarez je u tabor Barse stigao proteklog leta iz Liverpula, a do sada je dva puta tresao mrežu u Ligi šampiona, a na prvi gol u domaćem šampionatu čekao je dva meseca. On je bio strelac drugog od pet golova u mreži Kordobe. 

Nakon pogotka Suarez je na poseban način proslavio gol, pošto je pljubio prste:

– Poljubio sam prste za svoju suprugu i decu koji su ostali kod kuće – rekao je urugvajski centarfor.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter