8
AdmiralBet ABA Liga

DA SE NE PONOVI: Varvarima zabranjen dolazak u Pionir (VIDEO)

Objavljeno: 20.12.14 u 10:55

U nedelju je u hali Pionir na programu derbi meč 13. kola ABA lige u kome će Partizan od 19 časova dočekati Budućnost. Utakmica je proglašena onom visokog rizika, a crno-beli su odlučili da gostujuće navijače ne puste u halu.

Naime, poznato je da poslednjih godina Grobari i Varvari vode rat, a još nisu zaboravljene ni nemile scene u hali Morača iz sezone 2011/2012. Zbog toga je Partizan odlučio da ne dozvoli Varvarima (pristalice Budućnosti) da uđu u halu Pionir.

– Shodno Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama Republike Srbije, naš klub neće dozvoliti ulaz organizovanim grupama navijača iz Podgorice u dvoranu Pionir – navodi se u saopštenju KK Partizan.

Iz podgoričkog kluba su poručili da ih se ova odluka ne tiče, jer nisu ni planirali da organizuju dolazak svojih simpatizera.

hotsport.rs

 

 

0
0

8 Komentara

  1. Ne vidim nista lose ako mislimo da podjemo u BG niko od nas ne najavljuje da cemo da pravimo nerede mi samo cuvamo nasu teritoriju za sada uspjesno…Dok nismo isli u BG bile su price picke picke..sad kad ocemo da idemo u BG sad smo ustase i siptari…A pola vas sto nam to govorite imante nase korijene…A ne znate da cijenite sto su Crnogorici vas spasili preko milion srba od austrougarske vojske… sram vas bilo(pojedincima)

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo su siptari, muslimani iz crne gore koji se nazivaju crnogorcima. Ja Srbin iz crne gore, crnogorac, imam Srpsku krv a ne kao ovi albanci varvari, poturice, narkomani i kriminalci Mila Djukanovica!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ovaj Baranin je neki seljak iz Rs. O cemu pricas ti druze? Da nijeste zagradjeni i da vas pilicija ne cuva vas nebi bilo budalo. Cuvaju vas ka bijele medjede,10 dukseva obucete preko majice i put morace. MRS!

    0
    0
    Odgovori
    • @Varvari Bar, ajde brale pokrij se ušima. Kakvi crni varvari, da vam plate karte i dnevnice nebi vas bilo 200 u Beogradu, od toga bi vas 150 odmah ostalo, jer vam se i ne isplati da se vraćate dole, Beograd je vaš san.

      0
      0
      Odgovori
  4. Da se karte mogu kupiti(a ne mogu) i da policija ne ogradjuje na silu Grobare u jedan mali deo Morače,i tako vještački stvara napetu atmosferu,cijela sala bi bila crno-bijela kad Partizan igra u PG. A to malo djece što dodje da navija za budućnost ne može kombi napuniti. Pozz iz Bara.

    0
    0
    Odgovori
  5. Cuj ne organizuju!?
    Pa njih niko nije video severno od Bioca, a ima ih toliko da ni autobus ne mogu da napune!
    Uozbijite se ljudi kada pisete ovakve tekstove!

    0
    0
    Odgovori
  6. U Moracu staje oko 5ipo hiljada ljudi. 4 hiljade navijaju za Partizan. Samo da znate da kad Partizan gostuje u Podgoricu da je potraznja za kartama bas velika da se jedva mogu kupit na blagajnama. Prije 4 godine kad je Partizan igrao F4 neki igrac Partizana je dao trojku citava Moraca je odjeknula…Podgorica je crno beli grad!

    0
    0
    Odgovori
    • HAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHA….Svi navijaju za partizan cijela planeta navija za Partizan…
      A izvini jel to ona godina kad je vas 150 bjezalo u Hotel Podgorica sto se vidi na stimku?

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter