4
Evroliga

ATAMAN: Hoću u Beograd, ali se Vučić pita!

Objavljeno: 20.12.14 u 11:15

Sudbina je htela da se Crvena zvezda i Galatasaraj ponovo sastanu u Evroligi, a sveže rane i bol zbog ubistva srpskog navijača Marka Ivkovića neće se nikad zaceliti. Samim tim i utakmica dva kluba će biti visokog rizika, a mnoge zanima i da li će trener turskog kluba Ergin Ataman doći u Beograd posle sramnih izjava koje je dao posle brutalnog ubistva Zvezdinog navijača od strane pristalica Galatasaraja u Istanbulu.

Podsetimo, premijer Srbije Aleksandar Vučić je posle tragičnog događaja ispred hale „Abdi Ipekči“ istakao da Ataman nije dobrodošao u Beograd.

– Ne želim više da pričam o tome. U tim trenucima nisam znao da je navijač ubijen i kasnije sam se javno izvinio srpskom narodu. Mi nemamo problem sa našim srpskim prijateljima, i nadam se da i oni tako misle. Mi smo miroljubiva zemlja i nekoliko važnih srpskih igrača i trenera su u Turskoj. Želim da putujem u Beograd, ali je njihov premijer rekao da sam nepoželjan. Zbog toga sam nemoćan da uradim nešto više i situacija zavisi samo od inicijative našeg Ministarstva inostranih poslova – rekao je Ataman.

hotsport.rs

0
0

4 Komentara

  1. ponizavajuce ce biti za sve prestavnike vlasti ako mu dozvole da dojde ………. a sta ima on da trazi u teroristickoj zemlji

    0
    0
    Odgovori
  2. Naravno da treba da dodjes da te lepo ugostimo bas onako domacinski ko pravi teroristi mmutibr jbm up onu trsku

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter