1
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

TOLE: Kokeza je fin gospodin, popićemo kafu!

Objavljeno: 19.12.14 u 20:25

U srpskom fudbalu se više ne znak ko pije, a ko plaća. Jedan dan „vlast“ i „opozicija“ ratuju, a drugi hvale jedni druge. Najnoviji primer je je izjava predsednika FSS Tomislava Karadžića o potpredsedniku Crvene zvezde Slaviši Kokezi.

– Prekjuče sam se video sa gospodinom Kokezom, on je juče otišao u Beč. U danima koji slede sigurno ćemo popiti neku kafu. O njemu imam lepo mišljenje. On pokazuje neke vrednosti kao fudbalski radnik, ambiciozno radi i to treba poštovati – rekao je Karadžić za Informer.

Potsetimo, ne tako davno Slaviša Kokeza je optužio Tomislava Karadžića za nameštanje utakmica u srpskom fudbalu, a prvi čovek FSS je odgovorio da je čelnik Crvene zvezde nekulturan i problematičan. Izgleda da su ratne sekire zakopane.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Treba im Tole za sredjivanje licenci bez pravnog osnova… Kao i do sada, izmisljene licence i propisi, pa je sada vreme cepljenja ne bi li se scenario ponovio… Posle Terza nastavlja da baca prasinu u oci pljujuci Toleta, dok sa druge strane neopazeno puni svoj racun…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter