0
Evrokupovi

SMEŠNA KAZNA: Sudija ‘padobrancima’ sa Lejna ‘oduzeo džeparac’

Objavljeno: 19.12.14 u 13:10

Zbog upada navijača u teren tokom utakmice Lige Evrope protiv Partizana londonski Totenhem je od strane UEFA „kažnjen“ sa 15.000 evra, ali su zato „padobranci“ zaradili nešto teže sankcije.

Prekršajni sudija londonskog suda izrekao je trogodišnju zabranu prisustva utakmicama Natanijelu Tompsonu, Helderu Gomezu i Danijelu Džarvisu koji su u tri navrata prekidali duel Totenhema i Partizana, a sve u svrhu promocija slušalica „BassBuds“.

Međutim, ono što je za čuđene je novčana kazna koja im je izrečena, a ona iznosi „ogromnih“ 155 funti (nešto manje od 200 evra), s tim da im je dozvoljena mogućnost da krajem 2016. godine podnesu molbu za ukidanje suspenzije pa bi već za nešto više od dve godine mogli da ponove svoj „poduhvat“.

Trojica navedenih izgrednika su članovi grupe „Troll station“ koja izvodi raznorazne gluposti i potom to postavlja na svoj Jutjub kanal.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter