1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

REKONSTRUKCIJA TIMA U ZVEZDI: Mlade nade ostaju

Objavljeno: 19.12.14 u 13:26

U fudbalskom klubu Crvena Zvezda ove zime desiće se promene kako u rukovodstvu, tako i u igračkom kadru. Iako su najmlađi igrači najviše na ceni, oni najverovatnije neće napustiti tim, najavljuju iz kluba.

Ekipa Nenada Lalatovića pojačana je sa dva nova igrača, Aleksandrom Lukovićem i Milošem Cvetkovićem, za očekivati je da će njih nekoliko napustiti Marakanu. Naravno da su najviše na ceni mladi biseri, pre svih Predrag Rajković, Marko Grujić i Luka Jović, ali oni ove zime neće menjati klub, prenosi stav uprave kluba Zoran Stojadinović, menadžer golmana i veziste.

– Zvezda donosi odluku, ali i kada bih se ja pitao oni bi ostali. Važno je za obe strane, i za igrače i za klub da se oni razviju na pravi način, samo tako će doneti zaradu Crvenoj zvezdi. Već su pokazali mnogo, samo bi trebalo da nastave da im pružaju šansu – rekao je Stojadinović, inače do prošle godine sportski direktor crveno-belih.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter