5
Domaći fudbal

DA SE NE PONOVI LETOŠNJI SCENARIO: Zvezda rešila jedan problem

Objavljeno: 19.12.14 u 17:39

Zvezdi je do marta naredne godine potrebno 14 miliona evra, četso je to moglo da se čuje od Zvezdana Terzića. Toliko para treba da obezbede Terzić i novi predsednik Svetozar Mijailović ne bi li crveno-beli na leto igrali u Evropi.

U tu sumu ulazila su i poreska dugovanja prema državi, a MocartSport piše da su na Marakani uspeli da se reše tog duga, koji iznosi 2,2 miliona evra. Čelni ljudi Zvezde su ovih dana sa državnim institucijama napravili dogovor i reprogramirali poreske dugove. Zvezda će pomenutu cifru od 2,2 miliona evra morati da isplati u naredna 24 meseca, tako da će zbog potpisanog reprograma, bar što se tiče poreza, zadovoljiti oštre kriterijume izaslanika UEFA.

Nije gto jedfini problem koji muči ljude na Marakani. Za evropsku licencu potrebno je naći još 11, 8 miliona evra, mada je i sa ostalim poverenicima moguće potpisati reprograme. Čini se, ipak, da su mnogi izgubili strpljenje, a klub bi mogao finansijski da prodiše prodajom nekog od talentovanih dečaka.

Hoće li Zvezda skupiti  potrebnu dokumentaciju i izbeći novo izbacivanje sa međunarodne scene?

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

5 Komentara

  1. Zasto tih 11m se ne ulozi u vracanje dugova i omladinsku skolu i lepo za 5,6 god imacemo stabilan klub sa jakom omladinskom i timom koji cine zbezdina deca

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne razumem sto bismo placali licencu 11m kad ce nam ceo tim otici,a plus dugujemo 50m!bolje te pare ulozimo na resavanja dugovanja i omladinsku skolu i za 4,5 god imamo dobar tim sa nasom decom i mozemo bar ligu evrope igrati

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter