1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŽESTOKE KRITIKE: Lalatović kriv za lošu formu i povrede velikog letošnjeg pojačanja!?

Objavljeno: 18.12.14 u 12:30

Iako je letos stigao kao veliko pojačanje, Daniel Avramovski u dresu Crvene zvezde proveo je svega 164 minuta na terenu u jesenjem delu sezone zbog učestalih povreda. Trener Rabotničkog Igor Angelovski smatra da je za to krivac – Nenad Lalatović.

Trener crveno-belih okrivio je čelnike makedonskog kluba da nisu vodili računa o zdravlju Avramovskog i da su pokvareni zubi uticali na njegove povrede tokom jeseni.

– Poručujem Lalatoviću da ne traži alibi za slabe rezultate izjavom da je Avramovski zapušten u Makedoniji. Sa nama je igrao u kvalifikacijama za Ligu šampiona i bio je u odličnom stanju. Crvena zvezda je izrazila želju da ga angažuje zbog njegovih dobrih partija. Posle duela sa Helsinkijem preselio se na Marakanu i ponovo prošao deo priprema. Zubi ne mogu da budu krivi za njegove povrede – rekao je Angelovski i dodao:

– Možda se Avramovski povređuje zbog lošeg trenažnog procesa po direktivama Lalatovića u Zvezdi!? Sve ostalo je samo površan alibi i zamena teza. Šta je on, trener ili stomatolog? – konstatovao je Angelovski.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Tako je Igore!Svaka ti cast,neko je trebalo da javno progovori.Lalatovic je najgori trener u istoriji Zvezde,goreg nismo nikada imali,unistice Avramovskog koji jedini u ovom timu Zvezde od odlaska Milijasa zna da doda loptu,ima miran pas i odlican pregled igre.Ja razumem vodje Delija da su se zauzeli za zvezdine klince Grujica,Ristica i ostale ali realno Danijel je bolji od svih,prosao je Liverpulovu akademiju i o njemu su ostrovski strucnaci govorili u superlativima.Decko je pogresio sto se obavezo na dugogodisnju vernost Zvezdi,mislim da nije ni trebalo da dolazi u ovom delikatnom trenutku ali ljubav njegovog oca Kokija bivseg vardarovog asa koji je veliki zvezdas kao i Danijel je presudila.Nazalost Lalatovic nema sluha za njega jer forsira amatere koje je on doveo tipa Gavrica,nemotiviranog Kataija,ispodprosecnog Bosancica,nazalost.Pozz.MKD

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter