0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

USNS: Novak i Španovićeva sportisti godine

Objavljeno: 18.12.14 u 17:27

Udruženje sportskih novinara Srbije proglasilo je Novaka Ðokovića i Ivanu Španović za najbolje sportiste u 2014. godini, dok su tradicionalne nagrade za novinare godine dodeljene zameniku glavnog i odgovornog urednika Sportskog žurnala Zoranu Stojadinoviću i novinaru RTS-a Radoslavu Simiću.

Prvi reket sveta ovo priznanje dobija po treći put, a Španovićeva drugi put uzastopno.

Nagradu „Kamera godine“ dobio je snimatelj RTS-a Momir Milutinović, a za najboljeg dopisnika proglašen je Budimir Cvjetić, dopisnik Sportskog žurnala iz Zrenjanina.

Tradicionalna nagrada „Branka Prelević“ pripala je novinarki RTS-a Bojani Šumonji, a priznanje za „Životno delo“ novinaru RTV Kagujevac Kazimiru Petroviću.

Specijalno priznanje za ekskluzivu dodeljeno je Vladanu Tegeltiji, novinaru SOS kanala.

Sve odluke donete su jednoglasno, a žiri je radio u sledećem sastavu : Jovan Tanurdžić – predsednik i članovi: Dragiša Kovačević (SOS kanal), Miodrag Stojanović (Sport), Predrag Sarić (Sportski žurnal), Stevan Kovačević (Radio Beograd), Aleksandar Cvejić (Agencija Info centar) i Zoran Marković (RTS).

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter