0
Evrokup

SKROMNI MAČVAN: Moj učinak je plod dobre timske igre

Objavljeno: 18.12.14 u 17:46

Trijumfom nad Asesoftom u Rumuniji Partizan se oprostio od Evrope, a najkorisniji košarkaš prvog dela takmičenja Milan Mačvan rekao je da je ovaj duel bio odlična uvertira i priprema za derbi Jadranske lige protiv podgoričke Budućnosti u nedelju.

Crno-beli će sada sve snage usmeriti ka Jadranskoj ligi koja im je glavni prioritet ove sezone. U meču protiv Podgoričana moraju da zabeleže pobedu kako bi ostali u trci za plasman u plej-of.
– Protiv Asesofta smo igrali brzo i agresivno sa dobrim procentima šuta, pogotovo kada su u pitanju slobodna bacanja, što nije bio slučaj u Zadru. Sasvim zasluženo smo na kraju slavili. Asesoft je dobar i ozbiljan tim, i iz tog razloga mislim da pobeda nad takvom ekipom treba da digne naš moral pred meč u nedelju – rekao je Mačvan za klupski sajt.

Povremeni srpski reprezentativac protiv Asesofta je postigao 23 poena, a upisao je i osam skokova i šest asistencija.
– Moj učinak je plod dobre timske igre tako da ga ne bih posebno izdvajao, a priznanje sigurno obavezuje da se nastavi sa dobrim partijama. U nedelju nas očekuje jako važan meč u koji treba da uđemo na isti način kao što smo to učinili u Ruminiji, pojačani naravno igračima koji su propustili poslednji meč Evrokupa – dodao je Mačvan.

Crno-beli su u dosadašnjem toku regionalne lige zabeležili po šest pobeda i poraza, dok Budućnost ima 10 trijumfa i dva izgubljena meča.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter