3
Domaći fudbal

PREDSTAVLJANJE POJAČANJA: Zvezda danas prezentuje novajlije

Objavljeno: 18.12.14 u 10:51

Ekipa Crvene zvezde danas od 13:00 sati zvanično će dobiti dvojicu novih igrača koji će, u nastavku Jelen Superlige Srbije, pokušati da pomognu crveno-belima da odbrane šampionsku titulu.

Kao što je poznato, Aleksandar Luković i Miloš Cvetković, dvojica su momaka koji su prvi ove zime pristigli na Marakanu.

Kako se pretpostavlja, na konferenciji će se pojaviti Aleksandar Luković, a potom u petak i Miloš Cvetković, ukoliko zbog verskog praznika Svetog Nikole, obojica ne budu predstavljeni danas.

Luković i Cvetković su prva pojačanja, a uskoro se očekuju raspleti i oko Džošue Parkera, Dušana Anđelkovića i Radeta Krunića.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. Imam saradnika, menadzera, iz Slovenije i on mi je rekao za Parkera da apsolutno nije kvalitet za Zvezdu. Ima brzinu, okretnost ali nista posebno nije, cak nije dominantan ni u njihovoj ligi. E sad, znam da Zvezda ne moze da bira mnogo ali mislim da ne trebaju da se zalicu sa strancima..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter