0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

MATIĆ: Svestan sam da me deca u Srbiji gledaju kao idola!

Objavljeno: 18.12.14 u 16:44

Najbolji srpski fudbaler 2014. godine Nemanja Matić kaže da mu je velika čast zbog tog priznanja i da će igrama u reprezentaciji dokazati da zaslužuje nagradu.

– Svestan sam da će sada deca u Srbiji da me gledaju kao idola i moram svojim ponašanjem, kako na terenu tako i van njega, da pokažem kako treba da izgleda jedan reprezentativac Srbije – rekao je Matić novinarima u beogradskom hotelu Metropol, a prenosi Beta.

– Mnogo truda i rada sam uložio da bih stigao do ovoga. Bez svih ljudi iz reprezentacije i kluba ništa od ovoga ne bih postigao –  istakao je Matić.

Menadžer Žoze Murinjo dao dva slobodna dana da dođe u Srbiju i preuzme nagradu FSS.

– Murinjo mi je rekao da je to super i da treba da se pojavim na dodeli. Sledeću utakmicu moraću još bolje da odigram i da mu zahvalim na taj način – rekao je Matić uz osmeh.

Matić je rekao da početak kvalifikacija nije dobar, ali da će učiniti sve da se Srbija plasira na Evropsko prvenstvo 2016. godine.

– Nije dobro ono što smo uradili, to je sigurno. Ali, siguran sam da ćemo sa novim selektorom i njegovim timom u budućnosti napraviti mnogo toga. Imaju dobru ideju, znaju da rade svoj posao. Daću sve od sebe da se plasiramo na Evropsko prvenstvo.

Smatra da će selektor Radovan Ćurčić uspeti da napravi dobar tim.

– Svaki igrač u reprezentaciji je surovi profesionalac. Nije moje da sudim šta nedostaje, tu je selektor da analizira. Složiće se kockice, u narednom periodu mora biti bolje –  istakao je Matić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter