0
Lifestyle

LIFESTYLE: Ona ima 37 i izgleda kao da ima 20

Objavljeno: 18.12.14 u 21:15

Hrvatska pevačica Jelena Rozga za manje od deset dana, koliko joj se nova pesma „Tsunami“ nalazi u etru, uspela je da prkupi preko 1.700.000 klikova na popularnoj mreži YouTube. Pored ovog rekorda, Splićanka je sa novim spotom pokazala da se i u trideset sedmoj godini može izgledati kao devojka od dvadeset.

Zavidnu liniju, negovano lice, telo i kosu ova pevačica ne duguje plastičnim operacijama, nego genetici, zdravoj ishrani i brojnim nastupima. Kako je u intervju za „Hello magazin“ objasnila dosta uticaja na njenu današnju liniju imalo je i to što je pohađala osnovnu i srednju baletksu školu i što je nakon sveta baleta uskočila u svet muzike, tako da joj je fizička kondicija ostala.

Pozornica je moja teretana i mesto gde stičem fizičku kondiciju. Nastojim da pazim šta jedem, iako sam veliki gruman, nekako se uvek trudim da hrana koju unosim u organizam bude lagana i zdrava. Jedem više puta dnevno, ali u manjim količinama jer to mom organizmu odgovara – objašnjava Rozga.

Uživa u mediteranskoj hrani, voću, povrću i ribi, dok zimi veoma često jede pečeno kestenje. Vrlo je disciplinovana kada je reč o preparativnoj kozmetici  i održavanju nege lica i tela i redovno posećuje jednu poliklinku gde stručnjaci njenoj koži uvek vraćaju svežinu.

Pogledajte kako Jelena izgleda u novom spotu za pesmu „Tsunami“.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter