0
Evroliga

ČEKA SE POTVRDA EVROLIGE: Fond novčanih kazni Zvezde i Galate ide porodici Marka Ivkovića?

Objavljeno: 18.12.14 u 18:40

Crvena zvezda je u utorak pustila u prodaju simbolične ulaznice koje se po ceni od 300 dinara mogu kupiti na svim poslovnicama Eventima. Celokupna akcija potekla je posle nepravedne odluke disciplinskog sudije Evrolige kojom je Crvena zvezda Telekom kažnjena sa 50.000 evra.

– Treba istaći da je samo za četvrtak omogućena kupovina ovih ulaznica i putem interneta, odnosno preko sajta www.eventim.rs , a još jednom podsećamo da će sav prihod od ovih ulaznica biti iskorišćen za plaćanje ove nepravedne kazne. Ukoliko bude uvažena žalba Crvene zvezde na ovu odluku, koja je danas poslata žalbenom veću Evrolige, sva sredstva biće usmerena za potrebe porodice poginulog navijača Zvezde, Marka Ivkovića. Takođe, ukoliko novčane kazne i Crvene zvezde Telekom i Galatasaraja ostanu na snazi, prvi čovek crveno-belih Nebojša Čović je predložio da ceo taj fond bude prosleđen porodici Marka Ivkovića. Čelnici Evrolige su načelno prihvatili ovaj predlog, ali još se čeka zvanična potvrda – navodi se na sajtu crveno-belih i dodaje se:

– Posebno naglašavamo da ispred dvorane Pionir za vreme utakmice nije planirano niti organizovano bilo kakvo okupljanje. Iako su pojedini mediji to preneli, još jednom ističemo da ispred beogradskog hrama košarke neće biti postavljanja velikog video bima i organizovanog praćenja utakmice.

Dobro je poznato da iako u hali Pionir neće biti publike, košarkaši Crvene zvezde neće biti sami. Akcija pod nazivom ’Da nijedna stolica ne bude prazna’ naišla je na sjajan odjek. Velik broj fotografija, koje će biti postavljene na stolice Pionira, je stigao na adresu kluba. Svi oni koji žele da na simboličan način budu prisutni u Pioniru mogu da u prostorije kluba na Malom Kalemegdanu donesu svoje odštampane fotografije u boji u formatu A4 i na taj način pruže podršku svojim ljubimcima.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter