1
Domaći fudbal

SVE DOGOVORENO: Partizan pronašao prvo pojačanje u Vojvodini!

Objavljeno: 17.12.14 u 09:32

Kako stoje stvari, fudbaleri Partizana u prolećni deo Jelen Superlige Srbije krenuće sa korigovanim sastavom i promenjenim igračkim kadrom.

Prema informacijama lista Novosti, crno-beli su dogovorili sve detalje oko angažmana Envera Alivodića, dosadašnjeg fudbalera novosadske Vojvodine.

Plan trenera Marka Nikolića jeste da sačuva sve igrače na koje je i do sada računao, ali i da, dovođenjem novih lica, osveži svoj tim i dobije određeni prostor za manevar.

Iskusni vezista se već duže vreme nalazio na radaru Marka Nikolića, a svoj potpis na ugovor s crno-belima bi trebalo da stavi već prvog dana zimskog prelaznog roka 19. januara.

Priča oko dolaska Alivodića u Humsku nije nikakva novina, o ovom transferu se pričalo i raniije, a u međuvremenu su iz Vojvodine u tabor Parnog valjka stigli i Petar Škuletić, Branislav Trajković i Miroslav Vulićević.

Alivodić je u jesenjem delu JSL na 12 utakmica tri puta pogodio metu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. A broj asistencija? Manje je bitno koliko je golova dao jer to i nije njegov posao, niti ce biti, tu imamo dovoljno sa Skuleticem, Fofanom i smesnim Lazovicem od prvotimaca kao i rezerva Saponjic koji je odlican bio u mladjim kategorijama, resetao i na turnirima preko samo tako!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter