0
Košarka

FOTO: STARSPORT

PRINCIP JE ISTI: Đorđević lojalan Srbiji

Objavljeno: 17.12.14 u 20:52

U utorak su španski mediji krenuli sa spekulacijama da bi Pabla Lasa na klupi madridskog Reala mogao da zameni aktuelni selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević.

Međutim, kako je ranije već odbio Olimpijakos po svemu sudeći isto će se desiti i sa Realom ukoliko uopšte dođe do ponude pošto Sale nacionale nema nameru da napušta „orlove“ na pola posla, kako on sam kaže.

– Ne želim da zbog posla u klubu napustim drugu najbolju reprezentaciju na svetu. Imajući u vidu moje principe i profesionalizam, takva opcija je isključena. Ostaću lojalan Srbiji, jer sam to obećao. Bilo bi zaista neodgovorno sa moje strane da prihvatim ponudu evroligaša, kada treba misliti na predstojeće Evropsko prvenstvo. Ne volim da ostavljam poslove nedovršenim. Možda bi neko izabrao drugačije, ja ne, prenose Novosti Đorđevićeve reči.

S obzirom da Đorđević ima ugovor sa Košarkaškim savezom Srbije do leta 2016. godine evropski velikani koji ga žele na svojoj klupi moraće izgleda da sačekaju do tada ili da se nadaju da se Srbija ne plasira na Olimpijske igre kako bi ga nešto ranije dobili.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter