0
Domaći fudbal

NOVI PAZAR: Nismo hteli da dođemo jer su nas zvali kao da se bira predsednik SAD!

Objavljeno: 17.12.14 u 19:44

Generalni sekretar fudbalskog kluba Novi Pazar Redžep Korać rekao je da su predstavnici tog kluba odsustvovali sa Skupštine Zajednice superligaša Srbije zbog toga što nisu želeli da učestvuju u njenom radu.

Na sednici Skupštine Zajednice superligaša prvi čovek Vojvodine Zoran Šćepanović izabran je za novog predsednika te organizacije, a dužnost će preuzeti od Zvezdana Terzića, koji se zbog obaveza u Crvenoj zvezdi povukao sa mesta predsednika.

– Sa svih strana zvali su nas kao da se bira predsednik Amerike. Ovakve situacije samo štete fudbalu. Pozivamo obe strane da sednemo i da razgovaramo za dobrobit fudbala, put kojim smo krenuli ne vodi nikuda – rekao je Korać.

Sednica Skupštine u prostorijama Sportskog centra u Staroj Pazovi bila je izuzetno burna i još jednom potvrdila da u srpskom fudbalu vlada podeljenost, s obzirom na to da je drugi kandidat Goran Milanović, predsednik Jagodine i potpredsednik FSS, zajedno sa predstavnicima još četiri kluba (Partizan, Donji Srem, Voždovac, Borac Čačak) napustio Skupštinu, dok sednici nisu prisustvovali predstavnici Novog Pazara i Mladosti iz Lučana.

Za izbor Šćepanovića glasali su predstavnici Crvene zvezde, Vojvodine, Spartaka, OFK Beograda, Radničkog iz Kragujevca, Radničkog iz Niša, Rada i Napretka, a Čukarički je bio uzdržan.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter