1
Domaći fudbal

MRDAKOVIĆ: Bio bih prvi strelac JSL da me je Zvezda dovela

Objavljeno: 17.12.14 u 09:56

Iskusni napadač Miljan Mrdaković bio je „već viđeno“ pojačanje Crvene zvezde. Međutim, navijači ovog kluba izvršili su pritisak na upravu, pa je po svoj prilici dogovor propao.

Popularne Delije zamerile su Mrdakoviću izjave iz prošlosti kada je govorio da bi rado igrao za Partizan.

– Profesionalac sam i raspoložen za pregovore sa svakim klubom. Zato nije bilo razloga da odbijem poziv Crvene zvezde – rekao je Miljan Mrdaković, prenosi Sportski žurnal.

Ovaj momak ne negira da se nalazio u dubokoj fazi pregovora sa timom s Marakane:

– Ne poričem da smo ozbiljno pregovarali. Oduvek sam sa Zvezdanom Terzićem imao korektan odnos – kazao je Mrdaković.

On se potom osvrnuo na činjenicu da mu navijači crveno-belih zameraju odnos prema „večitom rivalu“:

– Nisam bio prvotimac Partizana. Već se dešavalo da nekadašnji đaci večitih rivala prelaze na drugu stranu, tu ne vidim ništa sporno. Igrački kvaliteti bi trebalo da se stavljaju u prvi plan – kazao je Mrdaković i dodao:

– Ne pada mi na pamet da se mešam u unutrašnje odnose Crvene zvezde, relacije između uprave i navijača. Neka to reše između sebe. Sve je otvoreno dok ne potpišem ugovor, verujem da ću uskoro i da eliminišem neizvesnost – kazao je ovaj napadač.

Mrdaković je uveren da bi, da je došao u Zvezdu, postao prvi strelac JSL:

– Ne bih da pričam mnogo unapred, ali sam siguran da bih postizao golove i borio se da budem prvi strelac Super lige. Imam iskustvo, svuda sam bio efikasan. Znam da je Škuletić dobar, ali njega će verovatno prodati – kaže ovaj fudbaler.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

1 Komentara

  1. da ima malo pameti a izgleda da je nema na prolece bi igrao za zvezdu…i bio bi najbolji bez problema…no nema veze zato smo tu gde smo

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter