0
Ostali sportovi

MOGU GROBARI TO MNOGO BOLJE: Navijači, vratite sada dug iz polufinala LŠ protiv Juga (VIDEO)

Objavljeno: 17.12.14 u 15:29

Poslednji zvanični meč Partizana i Juga bio je u polufinalu Fajnal-fora 2013 godine, na Banjici. Crno-beli su pretrpeli minimalni poraz (8:7) a epilog bi gotovo sigurno bio drugačiji da su crno-beli imali vetar u leđa sa tribina.

Grobari tada nisu pokazali veliko interesovanje za ovu utakmicu.

Da je grmela Banjica, crno-beli bi se još više okuražili protiv glavnog favorita za osvajanje trofeja, a Partizan i Zvezda bi se borili za evropsku titulu. Igrao je tim Vladimira Vujasinovića odlično, ali falila je veća podrška ne bi li zadrhtala rula hrvatskim vaterpolistima.

Dušan Mandić će večeras predvoditi drugare, a fenmanalni golovi poput ovog, nadamo se da neće izostati, kao i skanduranja ‘Jedan je Manda kapiten’.

Mogu Grobari mnogo bolje nego što su to prikazali pre nepune dve godine na otvorenom plivalištu. Recimo, 2011. je Banjica bila puna kada je gostovao Jug, bila je to važna pobeda crno-belih na putu ka Fajnal-foru. Epilog se zna, sedma titula Lige šampiona.

Neka i večeras tribine budu pune. Pesma ne sme da stane…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter