0
Ostali sportovi

LIGA ŠAMPIONA: Olimpijakos bolji od Radničkog

Objavljeno: 17.12.14 u 19:00

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca poraženi su u Pireju od Olimpijakosa sa 7:13 (2:4, 2:2, 3:4, 0:3) u utakmici drugog kola A grupe Lige šampiona.

U Radničkom su najefikasniji bili Srđan Vuksanović i Marko Ćuk sa po tri gola, a u pobedničkom timu istakli su se Janis Funtulis i Konstantinos Murikis takođe sa po tri pogotka.

Kragujevčanima je ovo drugi poraz u Ligi šampiona, pa zauzimaju poslednje mesto u A grupi, dok je Olimpijakos izbio na drugu poziciju.

Aktuelni vicešampion Evrope, Radnički, pružio je veliki otpor favorizovanom protivniku, ali nije uspeo da stigne do prvih bodova u novoj sezoni. Kragujevčane su u igri održavali Ćuk i Vuksanović, ali nisu uspeli da nadoknade zaostatak od dva gola iz prvog minuta meča, pa se na poluvremene otišlo uz vođstvo Pirejaca sa 6:4.

Kako je meč odmicao, Radnički je sve više zaostajao i Olimpijakos je čvrstom igrom u odbrani u drugom poluvremenu naterao goste na mnogobrojne udarce iz teških pozicija, koji oni nisu uspeli da realizuju. Za grčkog šampiona igrao je bivši bek Crvene zvezde Nikola Rađen.

Narednu utakmicu u Ligi šampiona Kragujevčani će odigrati 14. januara, kada će ugostiti Barselonetu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter