0
Evrokupovi

LIGA ŠAMPIONA: Blan ne želi medijski obračun s Murinjom

Objavljeno: 17.12.14 u 09:15

Ekipa PSŽ-a prošle sezone eliminisana je u Ligi šampiona od ekipe Čelsija, a sa istim rivalom ukrstiće koplja i ove sezone u okviru mečeva 1/8 finala.

Šef stručnog štaba Parižana, nekadašnji reprezentativac Francuske, Loran Blan, izjavio je da nema nameru da vodi medijsku bitku sa menadžerom Čelsija, Žozeom Murinjom:

– Da li je Murinjo dobio psihološku bitku? Ako osvoji poen, to je zato što igra igru. Ja ne mogu da se igram tih igrica sa Murinjom – rekao Blan.

Kao što je poznato, Murinjo je pre žreba izjavio da bi bio srećan ukoliko bi njegov tim izvukao PSŽ, što se potom i desilo.

– Poznajemo ga veoma dobro. Mediji vole njegove izjave i to je sve. Veoma je jak u tom aspektu, ali ne samo u tom. Uradio je svoj domaći, znao je sa kojim timovima može da se sastane, znao je da je PSŽ jedan od njih i pomislio je: „Sada ću da dam jednu izjavicu“. Na kraju dvomeča videćemo da li je bio dobar ili loš žreb. Sigurno je samo da su oni odličan tim – smatra Blan.

PSŽ je prošle sezone prvi meč dobio sa 3:1, a Čelsi je u revanšu slavio sa 2:0, uz pomoć sreće.

– Sećamo se te utakmice. Mislim da su oni jači ove godine i biće vrlo zanimljivo. Moramo da se spremimo, još imamo vremena – istakao je trener PSŽ-a.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter