0
Evroliga

Foto: STARSPORT

JOŠ JEDAN AMERIKANAC U GALATASARAJU: Posle Janga stiže i plejmejker

Objavljeno: 17.12.14 u 23:32

Bez obzira na to što se Galatasaraj nalazi u nezavidnoj finansijskoj situaciji zbog čega ga već napuštaju igrači posle Patrika Janga još jedan Amerikanac bi uskoro mogao da pojača redove kluba iz Istanbula.

Naime, kako prenosi Sportando novi (stari) član turskog evroligaša uskoro će postati Džamont Gordon koji je pre povrede kolena koja ga je odvojila od terena gotovo godinu dana bio upravo igrač Galatasaraja.

Ukoliko Galatasaraj zauzme četvrto, a Crvena zvezda drugo mesto u grupi D dva kluba će se sastati i u Top 16 fazi pa bi Gordon ponovo mogao da dođe u Beograd kao što je to činio sa Cibonom u ABA ligi odnosno sa moskovskim CSKA u duelima sa Partizanom.

Podsećamo da je Galatasaraj već ostaio bez Aldemira i Aradorija, da su na izlaznim vratima Vujukas i Džavai, dok je Erceg zapratio da će napustiti klub ukoliko mu do kraja decembra ne budu isplaćena zaostala dugovanja.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter