0
Evropske lige

FABREGAS PUN SAMOPOUZDANJA: Čelsi može da osvoji sve trofeje

Objavljeno: 17.12.14 u 10:30

Najbolji asistent Čelsija i Premijer lige Cesk Fabregas smatra da londonski Plavci poseduju neophodan kvalitet za osvajanje sva četiri takmičenja u kojima nastupaju.

Čelsi je u utorak stigao do plasmana u polufinale Liga Kupa, pošto su eliminisali Darbi Kaunti.

– Uživam igrajući za ovaj tim, imamo veoma jak sastav i želimo da osvojimo sve. Svakako da možemo da budemo još bolji, čega smo i svesni – kazao je Fabregas.

Fudbaleri Čelsija fantastično igraju ove sezone: trenutno su prvi u Premijer ligi, sebi su prokrčili put do 1/8 finala LŠ u kojoj će odmeriti snage sa PSŽ-om, a Plavci su i dalje učesnici engleskih Kup takmičenja.

– Naredne dve-tri nedelje su veoma važne za nas, a svi se ponašaju veoma profesionalno i fokusirani su na tim. Vreme će pokazati koliko ćemo dobru sezonu imati. Talenta definitivno imamo, kao i disciplinu i hrabrost da osvojima sva četiri trofeja. Siguran sam u to posle kratkog perioda koliko sam deo ovog tima. Moramo da nastavimo da radimo, a pričaćemo na kraju sezone – jasan je Fabregas.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter