0
Ostali sportovi

Foto: STRASPORT

DERBI LIGE ŠAMPIONA: Neka grmi Banjica protiv Juga!

Objavljeno: 17.12.14 u 14:23

Partizan večeras od 20.00 časova počinje ovosezonsku evropsku priču, i to derbijem. Na Banjicu dolazi dubrovački Jug.

Hrvatska ekipa ima stopostotan učinak u Triglav regionalnoj ligi, pobedom je startovala i u Ligi šampiona. Iskusan su i izuzetno kvalitetan tim.

Odlična su ekipa. Tu su Bošković, Marković, Obradović, Bušlje, sjajni centri Dobud i Kanađanin Bikari. U napadu su veoma opasni i Crnogorac Janović i Australijanac Janger. Imaju i dobre mlade igrače, koje predvodi golman Bijač. U najužem su kruga favorita za osvajanje Lige šampiona – istakao je Vladimir Vujasinović.

kakv kvalitet i traduciju ima Jug istakao je i golman Dimitrije Rističević, ali je naglasio da veruje u svoje drugove.

– Spremali smo se i ako odigramo onako kako treba, bićemo egal sa njima, a onda možemo da se nadamo čak i pobedi. Preskočili smo to prvo kolo sa Galatasarajem, a daćemo sve od sebe da iznenadimo Jug – kaže Rističević.

Bez obzira koliko je kvalitet ekipe koja dolazi na Banjicu, zna se šta je obaveza Partizana, prvenstveno na svom plivalištvu.

– Želimo da sve odradimo onako kako treba. Moramo da se skupimo i da još više podignemo igru, poslužiće nam to i za Kup. Igramo kod kuće, nadamo se podršci i jako dobroj utakmici – poručio je mladi  Ognjen Stojanović.

Karte za meč sa Jugom su 250 dinara za tribine i 500 za parter.Podrška i pobeda bi crno-belim momcima poslužila kao dodatna injekcija samopouzdanja pred Fajnal-for Kupa Srbije. U nedelju, u polufinalu, od 18.00 časova igraju sa Vojvodinom. Finale je dan kasnije.

– Sparingovali smo sa reprezentacijom Holandije, imaćemo trening sa njima i u četvrtak. Kup nam je jako bitan i za klub i za sve nas pored bazena i u bazenu. Igra se za trofej, tu nema nikakvih kalkulazija. Daćemo sve od sebe da  osvojimo trofej – poručio je Vujasinović.

2 kolo Lige šampiona, grupa B: Špandau-Solnok u 19.00, Partizan-Jug u 20.00, Galatasaraj-Primorje u 19.00.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter