0
Evrokupovi

BRAZILSKI ADVOKAT TUŽI NEJMARA: Odšteta za povređenu čas 6.600 funti

Objavljeno: 17.12.14 u 14:53

Svašta se događa u svetu i u fudbalu, pa i ovakve stvari. Brazilski advokat Lusijano Pereira Kaparoš, dugogodišnji navijač Santosa optužio je Nejmara da se nije zalagao tokom utakmice koju su pre tačno tri godine odigrali Barselona i crno-beli na stadionu Jokohama, u okviru finala Svetskog klupskog prvenstva.

Barsa je tu utakmicu dobila sa 4:0, a prema brojnim pričama koje kruže, Nejmarov transfer u katalonski klub je još tada bio dogovoren.
– Ja sam veliki navijač Santosa i za klub navijam ceo život. Idem na svaku utakmicu i tada sam odlučio da odem u Japan i ispratim utakmice mog voljenog kluba. Dao sam 2.500 funti kako bih otišao tamo. Bio sam frustriran jako kada sam video kako naši momci igraju i kako ih je Barselona oduvala sa terena. Na sve to kasnije sam čuo da je pre te utakmice dogovoren Nejmarov transfer u Barsu. Osećao sam se prevarenim – poručio je očajni advokat.

Kaparoš traži odštetu od 6.600 funti, što je suma koja bi nadoknadila njegovu povređenu čast.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter