0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

VETERANI CRVENE ZVEZDE: Nek se hram fudbala zove po Rajku Mitiću!

Objavljeno: 16.12.14 u 19:30

Sekcija veterana fudbalskog kluba Crvena zvezda na predstojećoj skupštini kluba ponovo će pokrenuti inicijativu da stadion crveno-belih ponese ime Rajka Mitića.

Na sastanku sa predsednikom kluba Svetozarom Mijailovićem i generalnim sekretarom Zvezdanom Terzićem dogovoreno je da na skupštini 21. decembra definitivno bude pokrenuta ta inicijativa, kako bi najveći sportski objekat u zemlji poneo ime fudbalske legende i prve Zvezdine zvezde, navodi se na klupskom sajtu.

U ime veterana Crvene zvezde govorili su Vladica Popović, Vladimir Petrović, Ratomir Dujković, Miloš Šestić, Stanislav Karasi, Saša Marković, Tomislav Milićević, Ratko Piljak, Mita Stojanović i Ivan Trutin.

Veterani su na sastanku izneli zapažanja vezana za funkcionisanje kluba u prethodnom periodu, naglasivši da su u pojedinim situacijama bili i obmanuti.

Veterani kluba su posebno insistirali na tome da se utvrdi odgovornost za stanje u kojem se FK Crvena zvezda trenutno nalazi, svesni da problemi u klubu nisu nastali juče, vecg da traju dugi niz godina. Sekcija veterana će narednih dana imati sastanak sa predstavnicima navijača Crvene zvezde, kako bi razgovarali o celokupnoj situaciji u klubu, i kako bi izneli stavove oko daljih koraka koje bi Crvena zvezda trebalo da preduzme.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter