0
Košarka

STIV KER: Voriorsi da obre rekord Bulsa? Pa to je nemoguće, Čikago je imao Majkla!

Objavljeno: 16.12.14 u 09:15

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa ove sezone počeli su na neverovatan način pošto su pobedili na 21 od ukupno 23 meča za sada.

Naravno, nakon fenomenalnog starta sezone, u košarkaškim krugovima razmatra se mogućnost da GSW obori rekord Čikago Bulsa iz 1996 godine kada su „Bikovi“ slavili na 72. od ukupno 82. utakmice.

Zajednički imenitelj i ovog Golden Stejta i tadašnjeg Čikaga jeste – Stiv Ker. Ovaj momak je svojevremeno bio plejmejker Bulsa, a sada je šef struke Voriorsa. Upitan da li njegov tim može da obori rekord njegovog bivšeg tima, Ker odgovara odrično:

– Bože, nema šanse da oborimo rekord. Mi smo tada u timu imali čoveka po imenu Majkl Džordan. Te godine smo imali 41-3 skor, tako da ako sada dobijemo 21 od naredne 22 utakmice, razgovaraćemo ponovo – rekao je Ker.

– Sećam se da je te godine bilo desetak utakmica gde je Majkl samo odlučivao: „Pobedićemo“. A svaki drugi tim na Zemlji izgubio bi te utakmice. Ali Majkl Džordan je bio… Neće više biti takvih kao on. Niko mu nije ni blizu i mislim da niko neće ni uspeti. Želeo je da obori rekord Lejkersa, pa smo to učinili – rekao je Ker.

Voriorsi trenutno imaju 16 vezanih trijumfa i broje i dalje.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter