2
Evropske lige

PRETI MU ZATVOR: Bivši igrač Partizana nameštao mečeve u Španiji?

Objavljeno: 16.12.14 u 10:20

Nekdašnji desni bek Partizana, Ivan Obradović, dobio je zvaničnu optužnicu da je učestvovao u nameštenju utakmice španske lige između Levantea i Saragose.

Protiv srpskog internacionalca Ivana Obradovića podignuta je zvanična optužnica zbog sumnje da je učestvovao u nameštanju utakmice između Levantea i Saragose iako povremeni defanzivac „Orlova“ nije igrao na tom susretu.

Špansko tužilaštvo je došlo do podataka je Levante izgubio utakmicu poslednjeg gola sezone 2010/11. i zauzvrat dobio sumu od 965.000 evra. Pobeda rezultatom 2:1 sačuvala je Saragosu u eliti, a oba pogotka za goste postigao je sadašnji kapiten Altetika, Gabi.

Ukoliko se bude dokazalo da su igrači učestvovali u nameštanju rezultata preti im zatvorska kazna od šest meseci do četiri godine, šestogodišnja suspenzija iz fudbala i finansijski udarac u iznosu od 5.500.000 miliona evra.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

2 Komentara

  1. Optuznica je podignuta sto ne znaci da je kriv.Nevin je dok se ne dokaze na sudu suprotno.Malo manje ovakvoh neprimerenih naslova i unapred osudjivanja.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter