0
Lifestyle

LIFESTYLE: Zorannah nosi kolekciju bivših učesnika rijalitija

Objavljeno: 16.12.14 u 22:23

Nakon učešća u talent šou „X factor“, muzičar i multimedijalni umetnik Stefan Koković je zajedno sa svojim prijateljem Horvatom Čagaljom dizajnirao kolekciju dukseva pod nazivom „Splash of Fash“, dok se u ulozi modela našla sve popularnija Zorannah.

Modna blogerka postavila je na svom blogu seriju slika na kojima ona, između ostalog, nosi duks sa printom Odri Hepbern (Audrey Hepburn) i citatiom „I’m a nightmare dressed like a daydream“ , koji je stih nove pesme Tejlor Svift (Taylor Swift), „Blank Space“. Slike su nastale u Vili Jelena, a fotograf je bio sam Stefan Koković.

Do saradnje između ova dva umetnika došlo je posle Stefanovog učešća u „X factoru“ i Horvatovog u „Velikom Bratu“ i kako je Koković u jednom intervjuu rekao, oni su smatrali da bi to bio dobar PR potez i da su za sada odličan tim. Tematika cele kolekcije su nezaboravne scene sa velikog platna i ljubav, a dukseve za sebe mogu pronaći kako žene, tako i muškarci. Svi koji su zainteresovani kolekciju mogu pogledati i nešto naručiti na zvaničnoj fejsbuk stranici ili posetiti concept radnje „Supermarket Concept Store“ u Beogradu i „Tiramol Concept Store“ u Zadru.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter