0
Domaći fudbal

IZ ITALIJE NA MARAKANU: Zvezda dovodi veliku Lalatovićevu želju

Objavljeno: 16.12.14 u 10:41

Momak koji se nedavno spominjao kao velika želja uprave Crvene zvezde mogao bi karijeru, ipak, da napravi na Marakani.

Dobro je poznato da je uprava crveno-belih želela da angažuje talentovanog Radeta Krunića, momka člana reprezentacije BIH.

Međutim, umesto na Marakani Krunić je završio u Veroni koja ga je, potom, pozajmila Donjem Sremu. Ovaj ofanzivni vezista nije zadovoljan statusom u italijanskom klubu i rešen je da podigne sidro:

– U Veroni su ispali nekorektni prema meni, čini mi se da me nisu u potpunosti želeli. Nisu ispoštovali bukvalno ništa od onoga što smo se dogovorili. Doduše, pozvali su me sada da dođem na pripreme, ali sam to odbio. Čekam raskid ugovora i od januara sam i zvanično slobodan igrač – kaže Krunić za portal Foča online.

Spekuliše se da je dogovor sa beogradskim timom već postignut.

– Situacija je malo delikatna. Na neki način smo se dogovorili, ali još uvek nije sve zvanično rešeno. Čekam da vidim šta će se dogoditi sa ponudama koje sam dobio iz inostranstva i ukoliko ne bude ništa što bi zadovoljilo moje apetite, od proleća ću 99% doći u Ljutice Bogdana – navodi ovaj momak.

Krunić ističe da nema „jakog menadžera“ te da je za svoj uspeh zaslužan isključivo on lično:

– Sve što sam do sada postigao u Donjem Sremu i u mladoj reprezentaciji BiH sam postigao svojom zaslugom, a ne zbog toga što me neko ubacivao preko veze – jasan je Krunić.

Ovaj momak je dodao da je za uspeh u fudbalu najmanje bitan talenat, a u prvi plan ne ističe rad već – faktor sreće.

– Smatram da je najvažniji faktor sreće. Naravno ,talenat, rad, psiha i spremnost na odricanje su važni, ali bez sreće ne može ništa da se napravi. Ima dosta primera koji to pokazuju – podvukao je Rade Krunić.

Trenutno, Rade Krunić se nalazi u Foči gde odmara u društvu porodice i prijatelja.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter