0
Evrokupovi

EDIN DŽEKO: Možemo da prođemo Barsu

Objavljeno: 16.12.14 u 11:11

Napadač Mančester Sitija, Edin Džeko, uveren je da taj klub ima dovoljno kvaliteta da eliminiše Barselonu u predstojećim duelima 1/8 finala Lige šampiona.

Baš kao i lane, „Građani“ će opet igrati sa Kataloncima u osmini finala LŠ. Džeko veruje da će ove sezone epilog biti drugačiji, te da će se na kraju radovati engleska ekipa.

– Barselona jeste favorit, ali verujem da imamo snage da odigramo dva dobra meča i prođemo dalje. Iskusniji smo za još jednu sezonu u LŠ i pokušaćemo greške, koje smo ranije pravili, da svedemo na minimum, tako da sam optimista – kazao je Džeko.

Ostrvski klub se na igline uši provukao u drugu fazu elitnog takmičenja:

– Iako smo prošle sezone ispali od Barselone, mislim da nisu „neprolazni“. U oba meča smo dobili crveni karton, a izgledali smo dosta dobro. Verujem u našu snagu i smatram da imamo šanse da prođemo i ovu prepreku. Nadam se da će moj optimizam imati pokriće i na terenu“, rekao je Džeko  za sarajevski portal Klix.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter