9
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

VUJOŠEVIĆ RATUJE SA SVIMA: Žeravica treba gospodski da ostari i da ćuti!

Objavljeno: 15.12.14 u 13:02

Strategu Partizana je zasmetao komentar legende naše košarke Ranka Žeravice o lošoj igri i porazu crno-belih na gostovanju u Zadru.

Ranko Žeravica analizirao je Partizanov očajan šut za tri poena(5/26) kao i sa linije slobodnih bacanja(7/20). Naravno da se ti nije dopalo alfi i omegi kluba iz Humske koji je ekspresno odgovorio legendarnom treneru.

– Ne znam odakle njemu pravo da komentariše naše penale i šut iz igre kada nikada nije osvojio nijednu klupsku titulu. Žeravica treba gospodski da ostari, a ne da komentariše, pogotovo jer ima toliko putera na glavi. Loše je kada ljudi i u tim godinama iskazuju neke svoje mržnje. Da je to rekao pokojni Aca Nikolić imalo bi nekog smisla. Ali nažalost, smrt prvo bira najbolje – ispalio je Duško Vujošević otrovne strelice u suprotnom smeru.

On je konferenciju počeo pričom o ABA ligi i njemu uvek sumnjivom delegiranju sudija.

– Nikako nismo zadovoljni delegiranjem na utakmici sa Mega Leksom, dvojica su bili iz Crne Gore, a treži Belošević, arbitar koji je doneo odluku da igramo 5 na 3 protiv Zvezde. A nije tajna da Budućnost i Crvena zvezda žele da igraju finale i da u polufinalu ne žele da idu na Partizan. I onda nam u Zadru sudi Pera Obradović, sudija sa hrvatskim pasošem koji živi u Zagrebu i u dobrim je odnosima sa Zadrom. ABA zato mora nivo poslovanja da podigne na viši nivo, a ne da delegiranje vrši samo jedan čovek- rekao je Vujošević.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

9 Komentara

  1. Vidim da ovde nekim „undercover“ fmp-ovim navijačima nisu kao jasne neke stvari… Kapiram da nema više CZ i da vam ostaje samo da se radujete Partizanovim problemima… Tuga neizreciva… A ovi „grobari“ kojima kao nije jasno zašto Duletu sve smeta, bolje da ćute kada nemaju šta pametno napisati… Da imate oči i mozga videli bi masovni medijsko-političko-finansijski linč KK Partizan, od strane par kvazi političara iz samog vrha vlasti i „kontraverznih biznismena“… I da tog Duleta nema, ne bi bilo ni kluba više… Svaka njemu čast na istrajnosti u borbi protiv organizovanog kriminala… Toliko.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kako rece Smrt bira najbolje.
    Tvojv NAJveći uspeh u reprezentativnoj karijeri 7.mesto,bruko jedna ljudska.Žeravicu diraš ,šta je tebi sveto trenerčino bez rominga.Od stranih jezika znaš samo Crnogorski.
    Kmeee…kmmmeee,sad i Budućnost napadaš, tvoje crnogorce,pa ovaj Čovek je spreman za Lečenje…
    Čoviću…..gazi BURaniju,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter